• Werken in Nederland

  team in Volendam

Het land van kaas, klompen en… kansen!

Welkom in Nederland, het land van kaas, klompen en… kansen! Als arbeidsmigrant maak je een grote stap door te gaan werken in Nederland. Geen zorgen, wij zijn hier om je te helpen! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om met jouw nieuwe baan te beginnen en te gaan genieten van het leven in Nederland. Van verzekeringen tot fietsen, wij zorgen ervoor dat jij voorbereid bent!

Werken bij Eurotemp

Als je voor je werk bij Eurotemp naar Nederland verhuist, moet er een heleboel geregeld worden. Bij Eurotemp hoef je dat niet alleen te doen. Jouw persoonlijke Jobcoach adviseert je over en helpt je bij het regelen van alles wat nodig is om jouw overstap tot een succes te maken. Onder andere bij:

 • het regelen van een werk- en verblijfsvergunning;
 • het aanvragen en activeren van een DigiD (digitaal paspoort);
 • de inburgering (inclusief het leren van de Nederlandse taal);
 • het inschrijven bij de gemeente waar je gaat wonen, zodat je een BSN-nummer krijgt;
 • het aanmelden bij MijnOverheid;
 • een zorgverzekering afsluiten.
jobcoach
 • Poetser

Het voordeel van werken met Eurotemp

Eurotemp fungeert als recruitmentbureau voor jou. Veel mensen maken gebruik van gespecialiseerde recruitmentbureaus om een goede baan te vinden. Dit is voor jou als werkzoekende gratis. Werken voor Eurotemp betekent dat je vaak contact hebt met ons, maar voor een ander bedrijf werkt. Wij regelen je salarisbetaling en zijn je formele werkgever.

De ervaren Recruiters van Eurotemp staan voor je klaar om je te helpen bij het voorbereiden op je sollicitatiegesprek en de verdere sollicitatieprocedure. Zij doen meer dan alleen cv’s behandelen. Zo kijken ze bijvoorbeeld naar een goede match tussen jou en je werkgever. Wij vinden het belangrijk dat jij in je nieuwe functie helemaal op je plek zit. Naast professionele skills en ervaring kijken wij daarom goed naar werkmentaliteit, culturele achtergrond en instelling.

Eurotemp vindt de perfecte match voor jou

In Nederland zijn de meeste bedrijven aangesloten bij een cao (collectieve arbeidsovereenkomst). Dit is een schriftelijke overeenkomst waarin afspraken staan over de arbeidsvoorwaarden. Dit garandeert eerlijke en goede werkomstandigheden voor jou. In een cao vind je bijvoorbeeld op hoeveel vrije dagen je recht hebt, wat de afspraken zijn rondom werktijden en of er sprake is van toeslagen naast je loon.

Eurotemp heeft ervaring met selectieprocedures, contracten, onderhandelingen en we hebben goede contacten met werkgevers in de technische branche. Dit werkt twee kanten op. Zoek jij een specifieke baan? Dan kijken we bij onze werkgevers of er ergens een mooie functie voor je is. Zoekt de werkgever een werknemer voor een bepaalde functie, misschien ben jij dan wel de ideale kandidaat voor de baan! Eurotemp brengt jullie in contact en zoekt naar de perfecte match.

poedercoaten

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en vacatures die we voor jou hebben? Kijk snel verder!

Waarom werken in Nederland

Wist je dat Nederland in 2021 het op zes na meest innovatieve land ter wereld is? We zijn klein, maar ondernemend, en gefocust op vernieuwing. De chemie- en energiesector zijn twee van de topsectoren van Nederland. En laat dat nu net de sectoren zijn waarin Eurotemp actief is!

Een paar typische kenmerken van de werkcultuur in Nederland zijn:

 • We hebben platte organisatiestructuren;
 • Initiatief nemen wordt erg gewaardeerd;
 • Nederlanders zijn erg direct;
 • Er heerst een echte vergadercultuur;
 • Er zijn vaak relatief korte lunches vergeleken met andere landen;
 • Bij bedrijven hangt vaak een informele sfeer;
 • De vrijdagmiddagborrel, gezellig!
Housekeeping

Als je komt werken in Nederland, controleer dan goed welke wetten en regels er gelden en wat dit betekent voor jou, afhankelijk van je land van herkomst en het soort werk dat je gaat doen. Wij houden de informatie op deze pagina zo actueel mogelijk. We adviseren je om daarnaast altijd samen te werken met een specialist.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over werken bij Eurotemp of werken in Nederland? Ik help je graag verder! Neem telefonisch contact op of stuur een berichtje via WhatsApp op 06 – 82863200.

Copyright 2024 - Eurotemp