• Wij werken voor jou!

    Over ons

    lassen

We make it work!

Groeien door vakkrachten en specialisten aan werk te verbinden. Eurotemp is de springplank voor een mooie toekomst in Nederland, dankzij onze grenzeloze ambitie. Met een gedreven team staan wij in de startblokken bij een tekort aan kennis en capaciteit. Wij zijn flexibel in denken en doen. Met ons eigen opleidingscentrum, een ontwikkelplatform en huisvestingsmogelijkheden, bieden wij meer dan alleen werk. Samen creëren we een stabiele basis voor zo lang als jij dat wil. Onze jarenlange ervaring, baan- en werkzekerheid en de pool van professionals in hun vak zijn hier het bewijs van. Wij zijn trots op onze langdurige samenwerkingen. Wij bieden professionaliteit en perspectief met persoonlijke aandacht. Samen gaan we voor een beter leven.

De perfecte combinatie

Bij Eurotemp werken we nauw samen met Technical Valley en opleidingscentrum Quercus Energy Technicians. Eurotemp heeft al meer dan 15 jaar ervaring en in die tijd waardevolle expertise opgebouwd. Door de actieve samenwerking voegen we kennis en capaciteit toe aan ons eigen team. Zo werken we bijvoorbeeld veel samen met recruitment marketeers van Technical Valley en opleidingsspecialisten van Quercus Energy Technicians.

Technical Valley heeft een missie, samen versnellen wij de energietransitie. Dit bedrijf kent meerdere takken. Opleiden is een belangrijke. Hierbij werken zij samen met Quercus Energy Technicians, die ontwikkelings- en werk- en leertrajecten biedt. Daarnaast zijn er de vakgebieden Consultancy & Technisch Specialisten. Eurotemp, Technical Valley en Quercus Energy Technicians zijn samen de perfecte combinatie om verder te komen in de techniek!

Een beeld krijgen van onze collega’s? Ga naar de teampagina!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze experts om de mogelijkheden te bespreken.

Copyright 2024 - Eurotemp