• Certificeringen

    header certificeringen

Onze certificeringen

Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s comfortabel kunnen wonen, daarom geven wij veel aandacht aan goede woon- en leefomstandigheden. Huisvesting hoort daar natuurlijk bij. Betrouwbaarheid en hygiëne hebben onze prioriteit. Daarom hebben wij een SNA en een SNF certificering.

SNA

SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is er voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen, zoals uitzendbureaus, detacherings- en payrollbedrijven en (onder)aannemers. SNA wil ervoor zorgen dat er geen fraude en illegale praktijken voorkomen in de uitzendbranche en bij het uitbesteden van werk. Hiervoor voeren zij inspecties uit. Als een bedrijf aan de door hen opgestelde regels voldoet, krijgt het bedrijf het SNA-keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat het bedrijf zich aan de regels houdt en dus betrouwbaar is.

SNA controleert op verschillende zaken, zo moet het bedrijf om te beginnen ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Ook moet het bedrijf op tijd belasting en sociale premies betalen. Het bedrijf moet verder het identiteitsbewijs van zijn werknemers controleren en bewaren, arbeidscontracten en salarisstroken bijhouden en een deugdelijke administratie voeren.

SNF

SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen. Een SNF-keurmerk laat zien dat een organisatie goede huisvesting biedt aan arbeidsmigranten. SNF controleert dit en beheert een lijst van organisaties die aan de normen voldoen. Als een organisatie aan de normen voldoet, krijgt deze een certificaat. Zo weten arbeidsmigranten dat ze goed worden gehuisvest en dat de organisatie betrouwbaar is.

SNA controleert op verschillende zaken, zo dient de huisvesting veilig en schoon te zijn. Verder moet de huisvesting aan bepaalde minimale eisen voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne en privacy. De huisvesting moet worden gecontroleerd door een onafhankelijke inspecteur.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze certificeringen of heb je een vraag? Jordy hoort graag van je! Neem contact op met Jordy via de knop hieronder of de gegevens rechts.

Copyright 2024 - Eurotemp